15 Nisan 2011 Cuma günü Suffa vakfı ev sahipliğinde Türkiye geneli kardeş vakıflar bir araya geldiler.

Türkiye genelinde 81 Vakıf temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen program;

Suffa Vakfı Edirnekapı Vakıf İdaresinde saat 08:00 de sabah kahvaltısıyla başladı. Kahvaltının ardından 09:00'da başlayan istişarede; Geçmiş istişare maddelerinin tezekkür edilmesinden sonra; vakıfların işleyiş sistemleri , vergi yükümlülükleri ve değişen yasalar, Federasyon ve konfederasyon  düzenlemeleri ,ülke gündemleri, yurt dışı hizmetleri ve hizmet felsefeleri değerlendirildi.12:00'da sona eren istişarenin ardından kılınan Cuma namazı sonrası Misafirlere öğle yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından vakıf temsilcileri vedalaşarak ayrıldılar.